Мисия

Страстта към геоинженерната наука ни дава стремежа да бъдем най-надеждният, гъвкав и интелигентен партньор, предоставящ геоинженерни услуги.

history

ИСТОРИЯ

Геосервизинженеринг АД е българско, частно акционерно дружество, чиято основна дейност е свързана с прокарване на сондажни изработки, в почти всичките им съществуващи разновидности. Създадена през 1997г., компанията е наследник на традициите развити от „Геологопроучвателно предприятие - Асеновград“ от 1950г.

Още от създаването си, Геосервизинженеринг АД се доказва като надежден партньор. След успешни проекти с “McDrill Technologies SPA”, „ЗАД Атомстройекспорт – клон АЕЦ Белене“ и множество нестандартни проекти, компанията започва стратегическо разширяване на географския си обхват към Централна Европа и Близкия Изток.
“Геосервизинженеринг” АД е член на „Българската Минна Камара“,„Камарата на Строителите”. „Научно – технически съюз по минно дело, геология и металургия“. Компанията е сертифицирана по сертификати EN ISO 9001:2008, EN ISO 14001:2009 и BS OHSAS 18001.

values_pic

Ценности

За нас геоинжинеринга е страст! Често взимаме трудните задачи и винаги успяваме защото нашата експертиза идва със съзнание. Изслушваме клиента, даваме компетентна оценка и действаме уверено. Работата за нас е въпрос на чест и винаги, когато приемем проект - той бива свършен перфектно. Геосервизинженеринг АД е нещо повече от сондажна фирма. Освен технически професионализъм, ние показваме и красивата страна на геоинжининеринга. Нашата ежедневна работа е своеобразен синтез от използването на четирите основни елемента - земя, огън, въздух и вода. С работата си ние правим подземни съоражения на изкуството.

responsibility

Отговорност

Всичко, което правим, е възможно благодарение на хората около нас - на нашите служители и техните семейства. Затова всяка година реинвестираме над 80% от печалбата на фирмата обратно в развитието й. Създадаваме добра работна среда, за да може младите хора да остават на мястото, където са родени, да работят перспективна работа и да получават адекватно възнаграждение. Стандартизацията е изключително важна в нашата дейност. Ние извършваме пълният пакет услуги в индустрията и то дълбоко стандартизирани. Използваме система за следене на процесите и качеството, която ни дава изключителна прозрачност. Помагаме на по-възрастните служители с компютаризирането на процесите. Информацията и комуникацията за всеки проект и процес са канализирани, а ефективността - максимална.